امضای نخستین توافقنامه بین المللی در مورد ایمنی هوش‌مصنوعی-راهبرد معاصر
اختلال خط ۳ متروی تهران به دلیل نقص فنی  فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد

امضای نخستین توافقنامه بین المللی در مورد ایمنی هوش‌مصنوعی

ایالات متحده، انگلیس و 17 کشور دیگر روز یکشنبه از آنچه یک مقام ارشد آمریکایی به عنوان اولین توافقنامه بین المللی مفصل در مورد چگونگی ایمن نگه داشتن هوش مصنوعی توصیف کرد، رونمایی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 27
کد خبر: ۲۱۵۶۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، ایالات متحده، انگلیس و ده‌ها کشور دیگر روز یکشنبه از آنچه یک مقام ارشد آمریکایی به عنوان اولین توافقنامه بین المللی مفصل در مورد چگونگی ایمن نگه داشتن هوش مصنوعی توصیف کرد، رونمایی کردند. این توافقنامه از شرکت ها خواسته تا سیستم های هوش مصنوعی را از نظر طراحی ایمن کنند.

 

کشورها در یک سند 20 صفحه ای که روز یکشنبه رونمایی شد، توافق کردند که شرکت های طراحی و استفاده از هوش مصنوعی باید آن را به گونه ای توسعه دهند که مشتریان و عموم مردم را از سوء استفاده در امان نگه دارد.

 

این توافق نامه الزام آور نیست و عمدتاً حاوی توصیه های عمومی مانند نظارت بر سیستم های هوش مصنوعی برای سوء استفاده و محافظت از داده ها در برابر دستکاری است.

 

این توافق آخرین مورد از توافقنامه ها توسط دولت های سراسر جهان برای شکل دادن به توسعه هوش مصنوعی است.

 

علاوه بر آمریکا و انگلیس، 17 کشور از جمله آلمان، ایتالیا، جمهوری چک، استونی، لهستان، استرالیا، شیلی، نیجریه، سنگاپور دستورالعمل جدید را امضا کردند. رژیم صهیونیستی نیز جزو امضاکنندگان این توافقنامه بوده است.

 

این چارچوب به سؤالاتی در مورد چگونگی جلوگیری از سوء استفاده هکرها از فناوری هوش مصنوعی می پردازد و شامل توصیه هایی مانند انتشار مدل ها پس از آزمایش های امنیتی مناسب است.

 

قانونگذاران اروپا نیز به دنبال تهیه مقررات مربوط به هوش مصنوعی هستند. فرانسه، آلمان و ایتالیا نیز اخیراً به توافقی در مورد چگونگی تنظیم هوش مصنوعی دست یافتند که از خودتنظیمی اجباری برای مدل های هوش مصنوعی پشتیبانی می‌کند.

 

دولت بایدن قانونگذاران را برای تنظیم مقررات هوش مصنوعی تحت فشار قرار داده، اما کنگره آمریکا پیشرفت چندانی در تصویب مقررات موثر نداشته است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده